Kärra Ligård Samfällighet
  
 
 »   Nyheter
 »   Kalender
 »   Forum
 »   Verksamhet
 »   Styrelse
 »   Bildarkiv
 »   Dokument
 »   Avgifter
 »   Stadgar
 »   Karta
 »   Blanketter
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen
 »   Startsidan

 »   Admin
  
Forum

« Tillbaka till starten - Svara på denna tråd »

Fel i kallelsen till årsstämman !
Författare: BES
Tidpunkt: 2019-03-16 13:34:36

2019 bytte styrelsen namn på de 2 taxifickorna vid ”TAXI C” på Mellangatan (43 år gamla) till ”vändplatser” !! De 2 taxifickorna är de enda i Kärra Ligård som byggts rätt från början, ficka med trottoarbit för passagerare innanför. ”TAXI C” -skylten har placerats fel från början, vid molokerna! Det finns inga andra platser att stanna på för att säkert hämta eller lämna passagerare ! Att göra om dessa taxifickor till något annat är hål i huvudet och förmodligen inte tillåtet. Stadsbyggnadskontoret har synpunkter !

Varför skall vi skapa fler parkeringsplatser och försämra boendemiljön ytterligare för ett antal boende vid Mellangatan ? Det är ju ingen som blir utan parkeringsplats idag ! Att flytta in i ett hus med parkering i närheten är OK, men det är inte OK att i efterhand anlägga parkeringsplatser i närheten. Tvinga inte på någon parkeringsplatser ! Vad styrelsen skall göra är att öppna samtliga garage och kolla vad som finns i dom. Det lär finnas relativt många med annat än bilar i. Det skulle bli ytterligare ett antal lediga parkeringsplatser utöver de idag befintliga om alla körde in sina bilar i garaget ! Är det för mycket begärt ? Enormt slöseri med pengar att anlägga fler parkeringsplatser ! Spara till något vettigare !

Svara på denna tråd »

Postat av Svar (senast överst)
KesDe som vill anlägga eller måla upp fler p-platser på mellangatan är de så säkra på att få sin bil parkerad på en av dessa? Det kanske istället blir så att fler slutar att använda garaget då är vi tillbaka till ruta ett. De senaste veckorna har det varje kväll funnits mellan 25 - 30 lediga platser runt om vårat område. Köpte ni era hus utan kontrollera vad som fanns eller inte fanns i vårt område. Ett krav vore väl på plats att de som har fler bilar skall ställa in en bil i garaget.


AhmedFörsämra boendemiljön genom fler p-platser? Hur blir det försämrat exakt? Inte ok att ändra på nånting - ska vi då strunta i samtliga förbättringar av våra hus, få alla altaner och nya staket rivna för någon tycker att allt är så bra som det har byggts från början 1976-77?

Slöseri med pengar behöver det inte alls vara om man går med på det ursprungliga förslaget som lagts fram, dvs att man målar upp nya rutor på befintliga, redan asfalterade ytor , och utan att göra större ingrepp på områdets miljö. Klockarevägen har idag ingen asfalt, inga målade p-rutor, och de upplever det inte som stökigt och omöjligt, utan helt ok utifrån deras behov vad gäller p-plats. Vi,boende nära sk ”mellangatan” å andra sidan upplever det som onödigt krångligt kring våra parkeringar, antalet p-platser motsvarar inte dagens behov, och vi anser det vara vår demokratiska rätt att kunna påverka situationen så vi får ett bättre standard.     Juli 2020
V Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
27  12345
286789101112
2913141516171819
3020212223242526
312728293031

 Nyheter

  • Vattenavstängning Norra 25/6
Vattenavstängning Nor...
(2020-06-23)

  • Potthål och brunnar lagas
Det gäller den stora ...
(2020-06-15)

  • Information till boende i Ligården uppdaterad
Ändrat under Miljöfar...
(2020-06-15)


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen